Είπαν για Εμάς

Μιχάλης & Πηγή

H αποτύπωση σημαντικών γεγονότων στην ζωή μας, έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Το υλικό και η δουλειά που είδαμε στο κατάστημα του κ. Αλικάρη και το γεγονός ότι μπορούσαμε να επέμβουμε στη δημιουργία του δικού μας ψηφιακού άλμπουμ, ήταν οι λόγοι που τελικά συνεργαστήκαμε.

Γιάννης & Ολυμπία

H αλήθεια είναι ότι το οικονομικό κομμάτι το σκέφτεσαι, ιδιαίτερα όταν έχεις ν' αντιμετωπίσεις τόσα έξοδα σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σου. Η ποιότητα που προσφέρει ο κ. Αλικάρης είναι δεδομένη. Αυτό που διαπιστώσαμε με χαρά ήταν ότι υπήρχαν διάφορα οικονομικά πακέτα και ήταν στην διακριτική μας ευχέρεια να διαλέξουμε αυτό που μας ταίριαζε περισσότερο, με έμμεση και τμηματική αποπληρωμή, κυρίως όμως χωρίς να χάσουμε την ποιότητα.

Λευτέρης & Αμαλία

Υπάρχουν κάποιες αξίες που όσο περνάνε τα χρόνια τείνουν να χαθούν, δυστυχώς. Αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός θεωρούνται απαραίτητες, ιδίως όταν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες βρίσκονται μακριά. Τα δείγματα δουλειάς που μας έστειλε άμεσα ο κ. Αλικάρης αλλά και ο τρόπος που μας εξήγησε το σύνολο της διαδικασίας, μας ενέπνευσε αμέσως την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό που ψάχναμε. Ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή!

Copyright © 2014 Samosphotography. All Rights Reserved.Designed by Dimitris K

JoomShaper