Οι Υπηρεσίες μας

Στο κατάστημα μας, στην Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ της Σάμου, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο υπηρεσίες και προϊόντα φωτογραφίας, ικανες να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με στόχο την καινοτομία και την κορυφαία ποιότητα, διαρκώς εξελισόμαστε με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αναλυτικότερα, το κατάστημά μας προσφέρει:

» Φωτογραφίσεις Εκδηλώσεων

» Ειδικες Φωτογραφίσεις

» Εκτυπώσεις Φωτογραφιών

» Ψηφιακή Επεξεργασία

» Πώληση Φωτογραφικών Ειδών

 

 

Φωτογραφίσεις Εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε την φωτογραφική κάλυψη όλων των σημαντικών στιγμών σας όπως Αρραβώνας , Γάμος & Βάπτιση, καθώς και την κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων όπως Εγκαίνια, Events, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Αθλητικές διοργανώσεις κ.α, παρέχοντας ένα ξεχωριστό τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

 

Ειδικές Φωτογραφίσεις

Αναλαμβάνουμε ειδικές φωτογραφίσεις όπως, Φωτογραφίες Διαβατηρίων, Ταυτοτήτων, Διπλωμάτων, Πανοραμικές Φωτογραφίες κτλ.

 

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών

Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων, αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των φωτογραφιών σας απο οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο η παραδοσιακό φιλμ.

 

Ψηφιακή Επεξεργασία

Με την πολύχρονη πείρα μας και τη χρήση κορυφαίων ψηφιακών προγραμμάτων είμσατε σε θέση να προσφέρουμε ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφίας, όπως αποκατάσταση παλαιών φωτογραφιών, ρετούς φωτογραφιών, διορθώσεις και ενισχύσεις με την χρήση φίλτρων κ.α, με αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

 

Πώληση Φωτογραφικών Ειδών

Παράλληλα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία Φωτογραφικών Ειδών όπως Άλπουμ, Kορνίζες, Φωτογραφικές Θήκες, Φίλμ, Kάρτες μνήμης, Φωτογραφικές Μηχανές, Ψηφιακές Κορνίζες, Gadgets, και άλλα πολλά αναλώσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Copyright © 2014 Samosphotography. All Rights Reserved.Designed by Dimitris K

JoomShaper